Covor Twister

★★★★☆

Cele mai bune produse de covor twister le avem aici! Va vom ghida prin intregul site, sfatuindu-va sa faceti cea mai buna alegere. Simtiti-va in siguranta si lasati totul in mainile noastre. Cu atentia noastra personala, nu te vei simti singur.

Topul Nostru

👉 Vezi urmatoarele 👈

Merită să utilizați covor twister?

Nu există un răspuns definitiv la această problemă, deoarece depinde de un fel de varietate asociată cu elementele. Unii oameni pot considera conceptul de a folosi covor twister incredibil de distractiv, în timp ce alții pot fi precauți. În cele din urmă, este la latitudinea persoanei să ia decizia dacă va crede sau nu că ideea va fi apreciată la timpul și energia sa.

Cum se poate folosi covor twister?

Există multe moduri de a-l folosi, dar acesta este unul dintre cele mai cunoscute:

Răsuciți covorul în ceea ce privește scaunul sau chiar masa.

Răsuciți podeaua în jurul jucăriei.

Răsuciți covorul în special în jurul unei uși din față.

Răsuciți în mod normal covorul în ceea ce privește becul.

Răsuciți covorul în jurul ventilatorului.

Răsuciți covorul când vine vorba de ușa din față, aveți grijă

Au nevoie de îngrijire covor twister?

Necesită reparații normale pentru a-l păstra bine protejat și pentru a arăta cât mai bine. Acest lucru se poate face prin curățarea și uscarea frecventă a covorașelor și chiar prin schimbarea tamponului în cazul în care este nevoie. De asemenea, puteți folosi un fel de mai bun plus un aspirator sub presiune pentru a curăța zona în care covorul se îndoiește.

Care este timpul mediu de funcționare la covor twister?

Speranța de viață normală asociată cu Carpettwister este de obicei de aproximativ 6 luni.

În acest exemplu, este de obicei un fel de truc vechi care poate fi folosit pentru a crea un calendar imaginativ captivant. Covor twister este cu siguranță o soluție excelentă pentru a adăuga un pic de condiment într-o cameră și poate fi folosit ca parte a unui antrenament cu mai multe mișcări.

Carpettwister este o activitate care poate fi folosita pe orice tip de covor. Obiectivul special al jocului va fi netezirea covorașului cu piciorul pur și simplu făcând jogging în jurul lui. Carpettwisterul se joacă de obicei în echipe, așa că oamenii au un comutator. Carpettwister este un nou sport vintage care poate fi jucat pe orice tip de covor.

Există ceva despre un nou covor twister care poate face ca inima să bată. Fie că urmărești știrile, fie că vrei să faci asta singur, această mică mișcare tinde întotdeauna să facă lucrurile să pară mult mai interesante.

Este cu siguranță o mișcare de bază în mișcarea covoarelor, cu toate acestea, poate ajunge să fie făcută și cu mai mulți parteneri. Ideea generală este faptul că doi bărbați și femei se învârt pe tot parcursul suprafeței, în general în sensul acelor de ceasornic. Dacă asocierea este de obicei puternică, puteți, de asemenea, să efectuați o selecție de răsturnări și rotiri, făcând ca suprafața respectivă să fie mai online.

De obicei, există câteva acțiuni de bază pe care le puteți folosi în orice moment. Cel mai mare este comutatorul special fantezist, care implică răsturnarea partenerului tău peste al tău, apoi plasarea lui în spate. Această modificare specifică este adesea folosită ca o introducere către Twisterul de bumbac 100%, care este, în general, o mișcare mai complicată, care vă cere să vă răsuciți în jurul propriului partener înainte de a le întoarce pe acești oameni pe capul lor.

Cotton Twister, în special, este cea mai complicată mișcare din repertoriul twister-ului și poate avea mult de-a face cu antrenamentul pentru a-l stăpâni. Ideea simplă este că iubești și aplici o mână pentru a-i ajuta pe acești oameni să se deplaseze pe podea, apoi folosește-ți cealaltă mână pentru a-i ține pe o parte în timp ce acești oameni se rotesc și rescriu. Pentru oricine se pricepe la asta, puteți chiar să obțineți câteva 360 de secunde.

Odată ce ați stăpânit Cotton Twister, este o oportunitate de a trece la Diamond Twister. Această mișcare este la fel ca Cotton Twister, dar spre deosebire de soți, folosește un fel de minge de golf împreună cu secvența pentru sprijin. Obiectivul este de a muta mingea prin cameră, ținând-o aproape de lanț. Dacă ai putea face așa ceva, partenerul tău va include treptat renunțarea și cineva poate începe să se învârtească din nou.

Mișcarea anterioară din repertoriul tipic al la covor twister va fi Double Gemstone Twister. Este la fel ca Gemstone Twister, rezultate bune. 2 lite flite alternativ de la unul singur. Scopul este de a putea muta bilele prin cameră, ținându-le aproape una de alta. Iată numeroasele mișcări dificile din repertoriul răsucitorului de limbi și poate fi nevoie de multă practică pentru a deveni bun.

Odată ce ați perfecționat multe dintre aceste manevre simple, poate fi timpul să începeți să exersați pe un partener viu. Acest lucru vă va oferi multă practică care vă va ajuta să vă îmbunătățiți mult fluxul.

Mai multe de vazut

Accepti cookies? Citeste mai mult