Bec 21w

★★★★☆

Cele mai bune produse de bec 21w le avem aici! Va vom ghida prin intregul site, sfatuindu-va sa faceti cea mai buna alegere. Simtiti-va in siguranta si lasati totul in mainile noastre. Cu atentia noastra personala, nu te vei simti singur.

Topul Nostru

👉 Vezi urmatoarele 👈

Merită să utilizați bec 21w?

Nu puteți găsi niciun răspuns definitiv la această dilemă, deoarece acesta depinde de numărul de elemente implicate. Mulți oameni ar putea considera că folosirea unui bec de douăzeci și unu de wați merită, în timp ce alții ar putea să nu simtă cu adevărat această metodă. În cele din urmă, este la latitudinea individului să aleagă când crede că wați de 21 de ani sunt un cuvânt knockout de mare valoare.

Cum se poate folosi bec 21w?

Pentru oricine caută o modalitate rezonabilă și ușoară de a actualiza corpurile de iluminat, ar trebui să ia în considerare achiziționarea unui bec care utilizează 21 W sau mai puțină putere. Aruncă o privire la sfaturile despre cum să folosești această lumină cu economie de energie:

Alegeți puterea potrivită pentru lampă.

Când căutați un bec nou, trebuie să alegeți unul care utilizează o anumită putere. De exemplu, dacă o persoană are o lumină care folosește 60 de wați, va trebui să cumpere un bec care folosește 60 de wați. Dacă o persoană are o lampă care folosește 100 de wați, trebuie să cumpere un bec care folosește 100 de wați.

Vă rugăm să utilizați un cronometru nou pentru a regla puterea în mod normal.

Când nu sunteți sigur cum să modificați consumul de energie particular al dispozitivului sursă de lumină, puteți lucra cu un nou cronometru pentru a realiza acest lucru. Legat de exemplu, atunci când corpul dumneavoastra de iluminat folosește un fel de lumină de 60 de wați, așa că trebuie să îl setați la un bec de 30 de wați, puteți utiliza un nou cronometru pentru a-l seta la 30 de wați.

Lucrați cu o lampă cu consum redus.

Dacă nu sunteți în căutarea unui bec cu economie de energie, o persoană îl poate cumpăra pe cel care consumă în jur de 21 de wați. Aceste tipuri de spoturi sunt bune pentru zone mici sau poate pentru a examina în întuneric.

Utilizați un CFL sau DIRECTED.

Dacă utilizați un bec CFL sau LED, o persoană poate schimba puterea pentru a suplimenta lumina solară pe care o primiți. De exemplu, atunci când utilizați o lumină CFL, puteți seta de obicei puterea la 3 wați. Dacă utilizați un bec BROUGHT, puteți modifica consumul de energie la 25 de wați.

Au nevoie de îngrijire bec 21w?

Becurile sunt o parte esențială a oricărei lămpi de acasă sau de la birou și trebuie păstrate întotdeauna în stare bună, împreună cu întreținerea ocazională. În acest articol sunt câteva tehnici pentru a vă menține propriile lumini în stare bună:

Inspectați frecvent becurile pentru intensitatea sursei de lumină și umbra. O lampă mai slabă poate fi înlocuită cu ușurință cu una mai puternică, deși este cu siguranță o idee bună să vă puteți inspecta luminile în mod regulat.

Păstrați becurile uscate. Odată ce becurile sunt umede, se vor rupe și trebuie înlocuite.

Deconectați-vă becul de la sursa de alimentare specială. Când becurile nu sunt de obicei conectate la sursa electrică, acestea se vor supraîncălzi și trebuie înlocuite.

Modificați-vă becurile când acești oameni ajung la sfârșitul vieții asociate. Becurile pot ajunge cu ușurință la sfârșitul duratei de viață în multe feluri, așa că este important să vă schimbați luminile în mod regulat.

Folosiți o cheie ușoară pentru a scoate becurile prin socluri. Luminile pot fi dificil de îndepărtat de la anumite prize, așa că utilizarea unei chei ușoare poate facilita procesul.

Care este timpul mediu de funcționare la bec 21w?

Bec 21w are un timp de înjumătățire de zece ani.

De obicei, nu există un răspuns individual la întrebarea ce tip de bec este mai bine să cumpărați pentru o casă. Daca totusi cauti un bec care sa reziste, este indicat sa achizitionezi becul care este facut pentru iluminare DIRECTA. Luminile LED sunt mult mai eficiente din punct de vedere energetic în comparație cu becurile tradiționale și vor dura până la 50.000 de ore.

Lumina de 21 W este un nou tip de BRUGHT care folosește lumină cu lungime de undă mai scurtă pentru a produce o fermitate mai naturală. Acest tip de lumină este adesea ideal pentru dezvoltarea unui peisaj naturalist sau poate adăuga mai multă lumină unei locații. Deoarece emite lumină într-o gamă mai scurtă, este grozav de utilizat și pentru fotografierea în interior sau chiar video online.

Mai multe de vazut

Accepti cookies? Citeste mai mult