Arduino Potentiometer Led Dimmer

★★★★☆

Cele mai bune produse de arduino potentiometer led dimmer le avem aici! Va vom ghida prin intregul site, sfatuindu-va sa faceti cea mai buna alegere. Simtiti-va in siguranta si lasati totul in mainile noastre. Cu atentia noastra personala, nu te vei simti singur.

Topul Nostru

👉 Vezi urmatoarele 👈

Merită să utilizați arduino potentiometer led dimmer?

Puteți găsi argumente pro și contra pentru a putea folosi arduino potentiometer led dimmer. Unii oameni recomandă capacitățile de reducere a luminii ale acestor produse, în timp ce alții le consideră nesigure și nesigure în timpul nivelurilor de lumină scăzute. Inevitabil, nu există un răspuns corect la această întrebare specifică.

Ce este un?

Una grozavă este mașina care permite unei persoane să stingă luminile LED ale unui dispozitiv pur și simplu ajustând cantitatea de curent care trece prin rezistor. Pentru a lucra cu unul, va trebui mai întâi să vă familiarizați cu principiile asociate cu programarea Arduino.

#include #include #include <șir. H> #include // colectare peste void setup() pinMode(light, OUTPUT); void loop() // setează potențiometrul la valoarea dorită digitalWrite(light, HIGH); // aprinde LED-ul pentru (int i = 0; i < 10; i++) digitalWrite(light, LOW); // așteptați ca LED-ul să se aprindă din nou.

#include #include #include <șir. H> #include // biblioteca pentru acel void setup() pinMode(light, OUTPUT); gap loop() // setează potențiometrul la valoarea dorită digitalWrite(light, HIGH); // aprinde LED-ul pentru (int i = 0; i < 10; i++) digitalWrite(light, LOW); // așteptați ca LED-ul să se aprindă din nou.

#define potențiometru 0.5 // numărul de spire pe care doriți să le genereze potențiometrul digitalWrite(light, HIGH); // aprinde LED-ul pentru (int i = 0; i < 10; i++) digitalWrite(light, LOW); // Așteptați ca lumina GHIDAT să se aprindă din nou.

#define LED_PIN 9 // de obicei, numărul de pin la care LED-ul va fi întotdeauna conectat.

#define LED_LOW 0 // de obicei, pragul scăzut pentru lumina LED specială digitalWrite(light, HIGH); // aprinde LED-ul special pentru (int i = 0; eu si partenerul meu < 10; i++) digitalWrite(light, LOW); // așteptați să se aprindă din nou lumina ADUS

Pe ardu, această funcție poate avea o ușoară dezbatere și va returna un bool. În special în funcția digitalWrite, va trebui să setați caseta de lumină pentru LED_PIN-ul rude l. De asemenea, va trebui să setezi dezbaterea soarelui pe argumentul excesiv. În funcția digitalWrite, trebuie să porniți carcasa solară.

#define potentiometer_value 0.5 // de obicei, prețul potului peste W digitalWrite(pot, HIGH); // converti la sursa de lumină LED specială pentru (int i sama dengan 0; eu și soțul meu < 10; i++) digitalWrite(potențiometru, LOW); // așteptați să se aprindă din nou lumina ADUS

Tocmai acum când un individ a intervenit potențiometrul. H fișierul de date din proiectul dumneavoastra va trebui să difere de ardu pe care l-ar arhiva. În interiorul arduino. H, în mod normal ar trebui să includeți digitalWrite.

Cum se poate folosi arduino potentiometer led dimmer?

- Una dintre cele mai bune metode particulare de a schimba luminozitatea unui LED. Puteți utiliza acest dimmer cu aproape orice LED, dar este util în special în combinație cu lumini LED.

Poți cumpăra cu ușurință un potențiometru, poți să-l faci și pe al tău. Cea mai importantă parte poate fi rezistența. Rezistorul special poate controla pur și simplu cantitatea de curent pe care potențiometrul o poate ieși în mod normal.

Pentru a-și face propriul potențiometru, o persoană va avea nevoie de:

Un potențiometru.

Rezistenta.

Un fel de panou.

Cel mai simplu mod de a-ți genera propriul potențiometru este folosirea unei plăci. Puteți face cu ușurință o persoană folosind un fir jumper și apoi lipiți cele două fire împreună.

Dacă aveți un ceas digital electronic, puteți utiliza și un nou convertor electronic, astfel încât să îl puteți converti în film. Trebuie să găsiți piesa hardware care poate face acest lucru și apoi va trebui să puteți lipi pinii digitali electronici specifici la limitele analogice ale vizualizării.

Dacă utilizați un BROUGHT, va trebui, de asemenea, să legați avantajul comercial optimist implicat de Direct benefic generat asociat cu rezistența și avantajul comercial dăunător al BROUGHT de perspectiva negativă specială a rezistenței.

După ce ați terminat, potențiometrul dumneavoastra ar trebui să arate cam așa:

Acum puteți folosi potențiometrul pentru a modifica iluminarea LED-ului respectiv. Îl puteți folosi pentru a schimba iluminarea asociată în mod normal cu toate tipurile de LED-uri, cu toate acestea, cea mai comună aplicație pentru un potențiometru este înlocuirea iluminării unei lumini LED.

Au nevoie de îngrijire arduino potentiometer led dimmer?

Potențiometrele Arduino vă permit să conduceți multe dispozitive diferite, de exemplu lumini și chiar motoare. Cu toate acestea, acum există câteva lucruri noi de care trebuie să țineți cont atunci când lucrați cu produsul. Unul dintre cele mai importante lucruri de remarcat este faptul că potențiometrele Arduino pot fi folosite pentru a reduce lumina sau pentru a opri motorul. De asemenea, poate doriți să știți că anumite potențiometre Arduino pot fi utilizate în combinație cu dispozitive suplimentare, cum ar fi intrările pe film sau digitale, pentru a crea setări de control mai avansate. Dacă o persoană trebuie să gestioneze diverse întreținere de bază pe propriul potențiometru Arduino, este foarte important să o facă.

Care este timpul mediu de funcționare la arduino potentiometer led dimmer?

Speranța de viață normală asociată cu unul este de aproximativ 10.1000 de utilizări.

Arduino, în special, este un instrument excelent pentru controlul diferitelor dispozitive, dar vor fi momente când va fi greu să găsești tipul potrivit de controlat. Potențiometrul este, fără îndoială, un dispozitiv perfect pentru gestionarea unităților cu mulți factori, precum becurile, televizoarele și alte dispozitive electronice. Un potențiometru vă permite să setați luminozitatea specifică a luminii, împreună cu reglarea normală a setărilor de pe televizor. Când vine vorba de controlul LED-urilor, un potențiometru poate fi un instrument excelent de utilizat. Pur și simplu controlând luminozitatea LED-ului, o persoană poate produce o culoare diferită a luminii. Aceasta poate fi o modalitate excelentă de a oferi casei dumneavoastra actuale o căutare mai organizată.

Există multe tipuri de Arduino, dar cel folosit de obicei pentru reglarea luminozității GHIDATE ar putea fi arduino potentiometer led dimmer. Acest tip de Arduino are o intrare care este folosită pentru a afișa cât de multă forță este nevoie pentru a porni în mod normal LED-urile, împreună cu o ieșire care este utilizată pentru a controla adâncimea luminii solare. Acest tip de Arduino este o alegere excelentă pentru gestionarea luminii DIRIGATE.

Mai multe de vazut

Accepti cookies? Citeste mai mult