Arduino Led Matrix Tutorial

★★★★☆

Cele mai bune produse de arduino led matrix tutorial le avem aici! Va vom ghida prin intregul site, sfatuindu-va sa faceti cea mai buna alegere. Simtiti-va in siguranta si lasati totul in mainile noastre. Cu atentia noastra personala, nu te vei simti singur.

Topul Nostru

👉 Vezi urmatoarele 👈

Merită să utilizați arduino led matrix tutorial?

Arduino led matrix tutorial este o nouă metodă grozavă de a crea o matrice DIRECTED foarte simplă folosind platforma Arduino. Acest tip de tutorial va evidenția modul în care puteți crea o matrice DIRECTED folosind un Ardu.

Într-un astfel de caz, veți învăța cum să creați matricea LED folosind un Ardu. Veți putea crea o nouă matrice GUIDED folosind câteva forme simple.

Mai întâi trebuie să creați o matrice LED cu un Ardu. Trebuie să creați matricea DIRECTED folosind câțiva pași simpli.

Pentru a crea o matrice LED folosind un Arduino, trebuie mai întâi să creați o matrice GHIDATĂ urmând o serie de pași simpli. Cu acest antrenament scurt, producem o matrice LED folosind câțiva pași de bază.

Matrice ghidată.

Cum se poate folosi arduino led matrix tutorial?

Dacă sunteți ca mulți oameni, ar trebui să aveți mai multe Arduino-uri diferite lângă casa dumneavoastra actuală. S-ar putea să aveți un Arduino Uno, Arduino Huge sau chiar un Arduino Leonardo.

În cazul în care nu sunteți sigur cu ce persoană să lucrați pentru o anumită sarcină, o persoană poate folosi unele unice. Arduinos sunt de obicei foarte ușor de utilizat, așa că puteți construi proiecte de bază sau complexe.

În acest tutorial special, vom învăța cum să folosim câteva Arduino-uri diferite pentru a realiza un proiect cu matrice LED.

Arduino inițial pe care îl vom folosi va fi un Arduino Distinto mare.

Pentru a începe, trebuie să creăm un fișier de date numit matrice. Acest document specific va consta din informații despre proiect.

În acest document, va trebui să dezvoltăm doi parametri. Variat inițial ar putea fi, de obicei, numărul de coloane pe care dorim să aibă propria noastră matrice.

Următoarea variabilă va fi numărul particular de serii pe care dorim ca fiecare dintre matricea noastră să le poată avea. Cei mai mulți dintre noi setăm această variabilă pentru a putea fi 8 în fișierul nostru.

În continuare, va trebui să ne dezvoltăm matricea. Fără înregistrări.

În acest fișier de date, trebuie să conțin următorul cod.

#include matrice. Eu nu.

Să setăm acești parametri la 3 plus 8, respectiv, în codul de acces.

În continuare, va trebui să construim matricea noastră Arduino.

Mai întâi vom crea o variabilă cunoscută sub numele de matrice.

Mai întâi vom crea o variabilă numită led.

Majoritatea dintre noi setăm această variabilă la conținutul propriei variabile direcționate.

Vom seta această variabilă specială pentru a putea fi 3 în fișierul nostru.

Am terminat cu matricea. Fără înregistrări.

În continuare va trebui să dezvoltăm matricea led.

Cei mai mulți dintre noi generăm mai întâi o variabilă numită matrice.

Vom remedia această modificare la detalii specifice referitoare la fișierul nostru de date.

Vom colecta acest reglabil la cantitatea de conținut pe care dorim să o aibă matricea.

Vom seta această variabilă particulară la conținutul matricei sale de variabile.

Vom seta această variabilă specifică la puterea 1 în fișierul nostru.

Vom seta această variabilă la 2 în propriul nostru registru.

În continuare, cei mai mulți dintre noi trebuie să creăm o variabilă cunoscută sub numele de dezactivare.

Vom seta această variabilă particulară la numărul pe care îl presupune că poate avea propria noastră matrice preluată.

Au nevoie de îngrijire arduino led matrix tutorial?

Iată câteva lucruri pe care o persoană le poate face pentru a menține o matrice bună ghidată Arduino și să funcționeze fără probleme. În primul rând, asigurați-vă că matricea LED este de obicei calibrată cu siguranță pentru a vă asigura că datele specifice sunt trimise și primite în mod corect. În al doilea rând, asigurați-vă că matricea direcționată funcționează corect prin curățarea și resetarea acesteia. În al treilea rând, asigurați-vă că podurile și piesele funcționează corect testându-le pe toate. În cele din urmă, asigurați-vă că energia se pornește și se oprește corect verificând concentrația.

Care este timpul mediu de funcționare la arduino led matrix tutorial?

Nu există absolut niciun răspuns cert la această dilemă specială, deoarece depinde de o varietate de variabile, inclusiv de epoca particulară, împreună cu sistemul tehnic Arduino, în general tipul de matrice LED utilizată și chiar și obiectivele specifice de proiectare ale matricei. În general, totuși, este sigur să subliniem că arduino led matrix tutorial poate dura în jur de 10-15 ani.

În acest articol, vom afla cu toții cum să creăm o matrice grozavă adusă de Arduino folosind tehnica de codare matrice. Această metodă este incredibil de utilă atunci când doriți să realizați o matrice LED cu mai multe culori sau atunci când doriți cu adevărat să realizați o matrice GHIDATĂ folosind mai multe culori.

Aceasta este o abordare tutorială pentru a crea un afișaj frumos cu matrice LED Arduino. Acest afișaj cu matrice LED este simplu și poate fi aplicat la afișarea unor cantități simple, text sau poate elemente grafice.

Mai multe de vazut

Accepti cookies? Citeste mai mult