Arduino 1 Button 2 Led

★★★★☆

Cele mai bune produse de arduino 1 button 2 led le avem aici! Va vom ghida prin intregul site, sfatuindu-va sa faceti cea mai buna alegere. Simtiti-va in siguranta si lasati totul in mainile noastre. Cu atentia noastra personala, nu te vei simti singur.

Topul Nostru

👉 Vezi urmatoarele 👈

Merită să utilizați arduino 1 button 2 led?

Nu există absolut nicio soluție definitivă la această dilemă, deoarece se bazează de obicei pe propriile preferințe și dorințe private. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea unui mecanism de control ieftin, compatibil cu duino, care poate fi aplicat pentru o varietate de sarcini, arduino 1 button 2 led în special ar putea fi o alegere bună.

Cum se poate folosi arduino 1 button 2 led?

Este o soluție excelentă pentru a vă crea propriul afișaj cu matrice GHIDAT 8x8. Acest tip de proiect este cu siguranță ușor de urmărit și poate fi realizat în doar câteva minute.

Ideea simplă este să folosiți un Arduino pentru a conduce afișajul cu matrice cu 2 LED-uri. Primul adus ar putea fi slotul de afișare, iar chiar și celălalt led ar putea fi controlul ghidat. A doua zonă a sarcinii este de a produce un potențiometru pentru a gestiona luminozitatea specială a ecranului.

Articole necesare plus echipamente.

Arduino UNO sau mai multe.

Potențiometre 3x (eu le prefer pe cele de 3,3V).

O matrice mare 8x8 BROUGHT.

Purtare.

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să creați un fișier de date numit matrice. Ino în folderul dumneavoastra Arduino. Acest tip de fișier conține codul computerului de bază pentru a genera matricea particulară.

În acest fișier trebuie să generați mai multe led-uri denumite și să le configurați pentru a putea localiza cele două matrice de led-uri. În plus, puteți opera funcțiile digitalWrite(leds, HIGH) și chiar digitalWrite(leds, LOW) pentru a controla de obicei luminozitatea matricei.

Următorul pas este generarea unei funcționalități pentru a produce matricea. Acest scop specific va necesita singurul dezacord care este de obicei locul referitor la matricea LED 8x8.

Acest obiect special va fi numit array1.

Acest subiect se va numi matricea2.

Acest tip de temă va fi cunoscut sub numele de matrix3.

Acest obiect specific poate fi numit matrix4.

Ultimul pas va fi crearea performanței pentru a putea afișa matricea particulară. Această funcție specifică va lua o singură instanță care este adesea locația matricei. Funcționalitatea specială ar putea reveni apoi la afișarea unei liste de obiecte LED Matrix 8 x 8.

Puteți utiliza această listă pentru a vă crea programul actual de matrice. De obicei, primul lucru pe care ar trebui să-l faceți este să generați ceva nou în registry. Acest element va ajunge să fie numit matrice5.

Puteți utiliza funcțiile digitalWrite(matrix5, HIGH) și chiar digitalWrite(matrix5, LOW) pentru a regla iluminarea specifică matricei. Execuția add_led(matrix5, led) va pune un Led pe elementul matrice5.

Ultimul pas este să încărcați codul pe Arduino. Utilizați funcția de încărcare pentru a încărca codul de acces pe Arduino actual.

O persoană poate prezenta astăzi o matrice pentru a-și afișa datele. Afișajul va fi luminos și precis.

Au nevoie de îngrijire arduino 1 button 2 led?

Există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a vă concentra pe funcționalitatea optimă.

Asigurați-vă că înlocuiți bateria la fiecare 6 luni sau mai mult.

Îndepărtați practic orice murdărie sau murdărie care ar putea fi pe scândură.

Vă rugăm să utilizați un uscător de păr pentru a usca panoul în mod normal în cazul în care se udă.

Țineți led-ul atașat de placă printr-un cablu.

Resetați complet placa dacă este pierdută sau deteriorată.

Care este timpul mediu de funcționare la arduino 1 button 2 led?

În prezent, pur și simplu nu există o soluție definitivă la această întrebare specifică. Cu toate acestea, pe baza unor studii limitate, durata medie de viață este de obicei declarată a fi de aproximativ zece ani.

Aceasta este o placă de bază excelentă pentru cei care doresc cu adevărat să producă proiecte Arduino simple. Acest tip de placă oferă un singur comutator și un LED, făcându-l perfect pentru producerea de lumini intermitente sau chiar LED-uri de bază. Scândura specială este ușor de lipit și poate fi atașată convenabil la laptop sau computer.

Arduino 1 button 2 led este un dispozitiv electronic care permite utilizatorilor să gestioneze numeroase unități cu o singură cheie. Acest controler în stil ping-pong se bazează pe microcontrolerul Atmel AVR și este compatibil cu o gamă largă de dispozitive ÎNAPOI LA PAGINA ANTERIOR.

Mai multe de vazut

Accepti cookies? Citeste mai mult