Abajur Origami

★★★★☆

Cele mai bune produse de abajur origami le avem aici! Va vom ghida prin intregul site, sfatuindu-va sa faceti cea mai buna alegere. Simtiti-va in siguranta si lasati totul in mainile noastre. Cu atentia noastra personala, nu te vei simti singur.

Topul Nostru

👉 Vezi urmatoarele 👈

Merită să utilizați abajur origami?

Nu există un răspuns definitiv la această întrebare, deoarece depinde de varietatea problemelor implicate. Mulți oameni ar putea crede că sunt un plus distractiv și chiar unic pentru casa lor, în timp ce alții ar putea să nu fie foarte folositori pentru acești oameni. În cele din urmă, rămâne la latitudinea personalului să decidă când consideră că merită toată investiția.

Cum se poate folosi abajur origami?

Sunt un fel de abordare ideală pentru a introduce un pic de capriciu în casa ta. Aceste tipuri de abajururi pot fi produse dintr-o varietate de materiale, cum ar fi hârtie, carton sau material asemănător plasticului și sunt foarte ușor de produs. Există multe tehnici diferite de producere și o persoană le poate folosi pentru a produce aproape orice aspect dorește.

O modalitate unică de a produce este cu siguranță să începeți cu un document. Trageți în jos un fel de mică deschidere în partea de sus a ziarului și apoi micșorați documentul cu 50 la sută, astfel încât partea de jos a documentului să fie îndreptată spre podea. Creați o capcană mică în afara documentului principal restrâns și chiar și atunci utilizați lasoul pentru a lega ambele capete împreună.

Asigurați-vă că o faceți folosind carton. Tăiați un mic șanț în partea de sus a cartonului, apoi pliați-l în jumătate, astfel încât partea de jos a cutiilor de carton să fie în contact cu solul. Creați o buclă mică asociată cartonului pliat de sus, apoi utilizați șiretul pentru a lega cele două margini împreună.

Pentru a ajuta la fabricarea plasticului, puteți folosi o cameră digitală electronică pentru a le putea face. Tăiați o mică gaură în partea de sus a vinilului, apoi întoarceți plasticul în jumătate, astfel încât partea de jos a plasticului transparent să treacă prin podea. Creați o capcană mică din materialul plastic pliat în partea de sus și apoi utilizați capcana pentru a lega cele două capete principale împreună. Produceți o altă capcană mică și apoi operați buclele, astfel încât să puteți uni ambele bucle împreună.

Odată ce o persoană și-a făcut toate abajur origami, puteți să o împingeți cu ușurință în reședința dumneavoastra și să vă bucurați de lux cu acești oameni!

Au nevoie de îngrijire abajur origami?

Becurile origami vor fi o modalitate distractivă și ușoară de a vă bucura de frumusețea naturală deosebită a ziarului. În general, există multe tipuri diferite de becuri origami, fiecare speculând dacă acest lucru își schimbă propriile beneficii unice.

Un avantaj deosebit al luminilor origami este că pot fi pliate și desfăcute rapid. Acest lucru le va face rafinate pentru afișaje și decorarea casei. Lucrul grozav despre luminile origami este că pot fi folosite ca corpuri de iluminat. Ceea ce înseamnă aceasta este că o persoană poate plasa niște corpuri de iluminat origami oriunde și poate aprecia lumina naturală pe care o oferă.

Dacă sunteți în căutarea unei modalități distractive și ușoare de a adăuga eleganță și căldură casei dumneavoastra, lămpile origami sunt o opțiune excelentă. Asigurați-vă că le puteți folosi în stare excelentă pur și simplu curățându-le în mod regulat și verificând toate problemele posibile.

Care este timpul mediu de funcționare la abajur origami?

Durata de viață normală a oricărui abajur origami este de aproximativ 10 ani.

Origami poate fi o modalitate plină de culoare de a crea un abajur. Puteți face o serie asociată cu diverse modele și dimensiuni, sau chiar simple obiceiuri. De obicei, cea mai bună abordare de a lua în considerare origami ar fi să faci un tip de abajur simplu. Începeți prin a face un tub mic de origami. Tăiați capetele tubului astfel încât să aibă aproximativ aceeași dimensiune. Strângeți țeava în jumătate, astfel încât marginile să fie încă conectate, apoi întoarceți țeava 50 la sută din nou. De data aceasta, asigurați-vă că capetele merg până la capăt și faceți tubul puțin mai circular. Apoi ajutați să faceți un triunghi mic. Faceți o oprire anume triunghiulară și faceți o mică buclă. Ulterior, faceți puțin alungit. În cele din urmă, ajută la realizarea unui ceas mic. Opriți-vă de la alungit și faceți o mică buclă. Asigurați-vă că capcana este bine îmbrăcată, astfel încât să nu se vadă prin pliu. Începeți prin a îndoi tubul origami încă o dată în jumătate și apoi încă o dată cu 50%, cu excepția cazului în care adăugați o mână de bucăți care au aproximativ dimensiunea ceasului dumneavoastra mic actual. Apoi, lipiți capetele acestui tub pe micile obiecte origami. Acum puteți face un abajur ușor pliând tuburile origami în jumătate și apoi din nou în jumătate.

Luminile origami pot fi o modalitate distractivă, simplă și ușoară de a face o lampă frumoasă, realizată manual. Tot ce trebuie să faci este cu siguranță câteva hârtii și niște animale de companie origami. Începeți prin a desena un formular legat de raport, apoi pliați-l într-un tub. Apoi, tăiați o nouă fante în partea de sus a tubului, apoi rotiți conducta în jumătate, astfel încât partea superioară să fie pe o parte. În cele din urmă, folosește o înflorire pentru a face animalul origami să pară ca și cum ar doarme. Atunci poți să pui niște semne și să te bucuri de lumina ta specială de origami!

Mai multe de vazut

Accepti cookies? Citeste mai mult