5050 Led Arduino

★★★★☆

Cele mai bune produse de 5050 led arduino le avem aici! Va vom ghida prin intregul site, sfatuindu-va sa faceti cea mai buna alegere. Simtiti-va in siguranta si lasati totul in mainile noastre. Cu atentia noastra personala, nu te vei simti singur.

Topul Nostru

👉 Vezi urmatoarele 👈

Merită să utilizați 5050 led arduino?

Nu există absolut niciun răspuns definitiv la această problemă, deoarece depinde de proiectul specific și de ce atribute se dorește. Cu toate acestea, dacă doriți să puteți realiza o unitate de lumină fără probleme cu un Arduino, următorul 5050 led arduino poate fi o opțiune excelentă.

Cum se poate folosi 5050 led arduino?

Există multe soluții pentru utilizarea Arduino, indiferent dacă sunteți un începător sau un hacker experimentat. În paragrafele următoare, vom acoperi o abordare a lucrului cu un Arduino pentru a estompa un bec LED 5050.

Pentru început, vom face schița Arduino pentru a putea controla un fel de lumină ghidată 5050. Acest tip de desen poate fi găsit pe această pagină GitHub.

După descărcarea aspectului, va trebui să creați o nouă înregistrare în caietul de schițe Arduino numită 5050_led_light.

Cu acest fișier de date, cei mai mulți dintre noi construim un controler de lumină LED fără probleme. Vom folosi următorul cod pentru a gestiona în mod normal iluminarea DIRECȚĂ:

#include 5050_led.

#include ardu.

Void LedLight (steagul octet, valoare octet).

Scriere digitală (pin, valoare).

Gap 5050_led_light(byte pin, byte value).

Lumină led (pin, DIMENSIUNE LUMINĂ).

Având în vedere că avem fiecare dintre schițele noastre, putem începe să gestionăm sursa de lumină LED 5050 cu Rude. Pentru a face acest lucru, va trebui să ne conectăm lumina LED la Ardu. Să facem asta simplu. Stabilirea unei noi interconexiuni in schita noastra.

În propria noastră schiță, vom adăuga următoarea linie în partea de sus a fișierului de date:

De asemenea, majoritatea dintre noi trebuie să putem crea o conexiune în interiorul schiței noastre. Să facem asta adăugând marcajul pe care îl căutați în partea de jos a fișierului de date:

În continuare, va trebui să configuram lumina led. Vom face acest lucru punând următorul cod în fișier:

De asemenea, va trebui să setăm o întârziere între fiecare schimbare a luminii. Vom face acest lucru incluzând următorul cod în fișier:

În noul nostru fișier de date, va trebui să adăugăm următorul cod:

#include 5050_led.

#include arduino. H.

#define LIGHT_PIN 12.

#define CHANGE_PIN 13.

#define SWITCH_MODE 3.

#define LIGHT_SIZE (10).

#define SWITCH_DELAY (500).

Lumină LED (PIN LUMINĂ, DIMENSIUNE LUMINA).

Date de octet.

Goliți 5050_led_light (număr pin octet, valoare octet).

Lumină led (pin, DIMENSIUNE LUMINĂ).

Ignorați 5050_led_change (numărul pin al octetului, valoarea octetului).

Lumină led (pin, DIMENSIUNE LUMINĂ).

Gap 5050_led_stop (steagul octet, valoare octet).

Lumină led (pin, DIMENSIUNE LUMINĂ).

Octet current_led_color.

Date de octet.

Suprascrierea 5050_led_control (steagul octet, valoarea octetului).

Lumină LED (pin, LIGHT_SIZE, valoare).

Date de octet.

În continuare, va trebui de fapt să creăm o performanță, astfel încât să putem obține culoarea de la sursa de lumină ghidată existentă. Cei mai mulți dintre noi fac asta deschizând pur și simplu funcția și adăugând acest cod special:

Octet current_led_color.

Câștigă current_led_color.

Au nevoie de îngrijire 5050 led arduino?

Aveți nevoie de modalități de a crește durata de viață a plăcilor Arduino respective? Dacă da, poți fi ocupat să cauți folosind.

Atunci când nu sunt neapărat necesare utilizării zilnice, pot fi folosite în continuare pentru muncă sau chiar activități exclusive. Dacă aveți o sărbătoare și doriți să o puteți folosi, ar trebui să vă gândiți să faceți acest lucru.

În mod obișnuit, acestea trebuie păstrate într-un loc curat și uscat. Mulți examinează în mod regulat ledurile și se asigură că funcționează corect. Când aveți întrebări, nu ezitați să contactați oamenii.

Care este timpul mediu de funcționare la 5050 led arduino?

În prezent, nu există o soluție concludentă la această întrebare, deoarece durata de viață a Arduino dumneavoastra depinde în mare măsură de designul special și chiar de sarcină. Cu toate acestea, potrivit unor surse, durata de viață standard a unui Arduino este de aproximativ 10 decenii.

Dacă sunteți în căutarea unui proiect care este la fel de simplu și distractiv, aceasta este cu siguranță o alegere grozavă. Nu numai că va fi ușor de construit, dar este și o modalitate inteligentă de a face cercetare cu diverse tehnologii.

Dacă sunteți în căutarea unei plăci prietenoase cu Arduino, care poate face față unei varietăți de sarcini, 5050 led arduino în special ar putea fi cea mai bună alternativă disponibilă pentru dumneavoastra Această placă specifică oferă o serie de capabilități care sunt perfecte pentru oricine dorește să-și dirijeze și să-și controleze confortabil dispozitivele. De asemenea, acest tabel special este foarte ieftin și poate fi identificat cu ușurință pentru doar 10 RON.

Mai multe de vazut

Accepti cookies? Citeste mai mult